Επίσκεψη στη μονάδα

Με ένα απλό τηλεφώνημα του ασθενή ή του φροντιστή στο 210- 7707669, παρέχονται σαφείς οδηγίες για την προσέλευση του ασθενούς και για την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων αναφορικά με την διάγνωση της νόσου ή και των συννοσηροτήτων (σωματικών και ψυχικών), τους απεικονιστικούς ελέγχους, τις πρόσφατες βιοχημικές και αιματολογικές εξετάσεις με σκοπό την ολοκληρωμένη αξιολόγηση και αντιμετώπιση.

Κατά την πρώτη επίσκεψη ο ασθενής εξετάζεται κλινικά από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καταγράφεται το ιστορικό της νόσου του και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή που στόχο έχει τη συνολική ανακούφιση των σωματικών συμπτωμάτων που εμφανίζει. Επιπλέον, παρέχεται, εφόσον χρειάζεται, ψυχολογική υποστήριξη στον ασθενή και την οικογένειά του. Οι επισκέψεις και τα προγραμματισμένα τακτικά ραντεβού των ασθενών με το προσωπικό της μονάδας εξασφαλίζουν την συνέχεια στη θεραπεία, την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών και την ανακούφιση των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων της νόσου.

Η ομάδα της Ανακουφιστικής Φροντίδας λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8.00 π.μ-16:00 μ.μ. Οι ασθενείς που προσέρχονται στη Μονάδα εξυπηρετούνται δωρεάν ενώ τα φάρμακα που χρειάζονται παρέχονται μέσω των Ασφαλιστικών τους Ταμείων.

Για περισσότερες πληροφορίες

Tηλ.

2107707669

2107758249

Επίσκεψη στη μονάδα

Βοήθησε κι εσύ στο έργο μας

Κάνε την δωρεά σου